Hírkoktél a konzol frontról

2008. február 04.
1.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Epic Games várva-várt Unreal Tournament 3-ja végleges európai megjelenési dátumot kapott.

A Midway hivatalosan is bejelentette, hogy a játék február 22-én landol az öreg kontinensen, ami egy három hónapos késést jelent az amerikai megjelenéshez képest, hisz ők már tavaly november óta élvezhetik az FPS kiválóságot. A játék elsősorban az online multira fókuszál, de emellett egy single player módozat is helyet kapott a lmezen. Nem kell tehát már sokat várni rá és jön hozzánk is az Unreal Tournament 3.

A Sony Europe állítása szerint, hamarosan PlayStation 3-ra is meg kívánja jelentetni az első Platinum kiadványait. A csökkentett árfekvésű produktumok már a PlayStation első eljövetele óta elérhetőek a játékosok számára. A Platinum lemezek kiváló vételnek számítanak, mert egy részről biztosak lehetünk abban, hogy minőségű produktumot vásárolunk, hisz csak a best seller anyagok kapnak platina kiadást, más részről pedig közel fele áron juthatunk hozzá a siker címekhez, az első kiadáshoz képest. Egyelőre nem tudni, hogy első körben mely címeket kívánják "újracsomagolva", alacsonyabb áron megjelentetni és sajnos még azt sem, hogy pontosan mikorra várható az első túra, de nagyon valószínű, hogy nem kell már sokat várnunk rájuk és hamarosan a vékonyabb pénztárcával rendelkezők is kedvező árú lemezekkel tömhetik majd kedvenc HD konzoljukat.

A Microsoft továbbra is képtelen belenyugodni az Xbox 360 siralmas szigetországi szereplésébe és egy újabb eszközhöz nyúl. Március 6.-ától bevezeti japánban is az alacsonyabb árfekvésű és szerényebb felszereltségű Xbox 360 Arcade csomagot. A bundle tartalma egy HDMI kimenettel ellátott konzol, egy 256MB-os memória kártya, egy vezeték nélküli kontroller és 5 darab Xbox Live Arcade játék is dukál hozzá, mint például az Uno, a Boom Boom Rocket és a Pac-Man: Championship Edition.. Mindezért 27.800 Yen-t kell majd kicsengetniük keleti társainknak a kasszáknál. Ezzel egy időben több slágercím is Classics árszabást kap majd, melyek között ott lesz a nagysikerű Saints Row, a Rainbow Six Vegas és a Riot Act. A Classics játékok 2940 Yen-t fognak kóstálni.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja és 10 napja

Kiváncsi vagyok én is a Platinumokra!Majd elválik de reméllem lesz olyan köztük ami nekem kell!menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja