Hírkoktél a konzol frontról

2008. január 25.
2.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Konami is rálép a bőrlehúzás egyszerű és roppantul jövedelmező ösvényére.

Ahogyan azt már megszokhattuk a Grand Theft Auto epizódok esetében, az eredetileg PlayStation Portable-re szánt játékok szép lassan átvándorolnak a nagytestvér PlayStation 2 gépezetére is. A Silen Hill Origins is megkapja a maga portját, tudtuk meg a Konami-tól. Ezzel a megolással csak az a probléma, hogy ami remekül fest a kis marokkonzol képernyőjén, az már nem biztos, hogy nagyban is megállja grafikailag a helyét. Meglátjuk.

A Sega hamarosan forgalomba hozza japánban a Sega Master System retro konzoljának játékait letölthető formában, a Nintendo Wii Virtual Console felületén. Már be is jelentették az első két érkező produktumot. Az egyik a Fist Of The North Star 600 Wii pontért, a másik pedig a Fantasy Zone, mely 500 Wii pontért lesz leszipkázható. A szolgáltatás Európát is Észak-Amerikát is érinti majd, ám arra még egy picit várnunk kell. Valamikor február utánra van datálva a dolog. Ezen felül a Sega a Master System előd Mark III és a Game Gear handheld játékait is forgalomba kívánja hozni ily módon, de jelenleg erről még semmi konkrétum nem látott napvilágot.

Tegnap megérkezett a beigért Devil May Cry 4 demója a PlayStation Store-ra és az Xbox Live-ra. A Sony-s verzió előbb csak a japán Store-on volt hozzáférhető, de tegnap este befutott az amerikaira is. Sajnos az európai Store egyelőre nem kapott a trial verzióból, de ha van amerikai accountod, akkor máris orvosolhatod a problémát. A Demó mérete 640MB, ami meglepően kevés, ám ennek ellenére korrektül látványos és kellően hosszú is. A február elején érkező teljes verzióig tehát lehet kóstolgatni az újonc NERO mozgáskultúráját.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profiljaKisember001 profilja