Hírek a Valve háza tájáról

2008. november 18.
2.4651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyobb hírzuhatag érkezett a Valve névvel ellátott fejlesztőcsapat háza tájáról.

A sikerjátékairól elhíresült csapat eddig nem követett el nagyobb mellényúlást és pozícióját is mindig bebiztosította, ami a Left 4 Dead esetében sem marad most el. Olyannyira nem bíznak a véletlenre semmit, hogy egyes helyeken még a televízióban is reklámhadjáratokat indítottak, amit a magyarországi adókon minden bizonnyal nem fogunk viszontlátni soha az életben. Hogy ezt az űrt pótoljuk nektek, sikerült megszerezni az eredeti reklámot, amit a hír végén meg is nézhettek.

Jó is lenne, ha ilyen reklámokkal árasztanák el a csatornák többségét, biztosan szívesebben néznék a trubadúr dobozt, de ez a pillanat még nem jött el. Sajnos. A Left 4 Dead ideje viszont elérkezett, legalábbis a Steam regisztrációval rendelkezők számára mindenképpen. Mától ugyanis hivatalosan is megvásárolható a rendszeren keresztül a játék, illetve előrendelők is mától érhetik el. Így tehát, aki elfelejtette volna, az gyorsan rohamozza meg a rendszert...

A játékon kívül azonban a Valve kiszivárogtatta eladási arányait is, ami megdöbbentő számokat mutat. A legelső sikerjátékukból, a mai napig közkedvelt és imádott Half-Life-ból például a kiegészítőkkel együtt több, mint 10.000.000 példány elfogyott, míg a második részből már csak 7.000.000 darab talált gazdára. A hihetetlen számok még folytatódnak, hiszen a szintén hatalmas sikert élvező Counter Strike közel 5 milliós eladásokat produkált, a nemrégiben megjelent Team Fortress 2 pedig egyenlőre még csak 3 millió felett mozog valamennyivel, de ez a szám minden bizonnyal emelkedni fog. A Valve valamit nagyon tud, értenek a minőségi játékokhoz, ez nem vitás. Az eladási példányszámok pedig hihetetlenek, csinálhatna hasonlót a többi fejlesztőcsapat is. Végezetül nem maradt más, mint hogy a várva várt Left 4 Dead televíziós reklámját megnézzük és reméljük még mellé azt, hogy hamarosan elérkezik az Episode 3 is a Half-Life sorozathoz, mert már nagyon hiányoznak Gordon Freeman kalandjai. Jó szórakozást!

#tv#
1 hozzászólás

alphadog20

16 éve, 8 hónapja és 9 napja

Mennyivel olcsobb a játék ha Steamen keresttül rendelem meg?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja