Hihetetlen, de ismét csúszik a South Park: The Fractured But Whole

2017. február 09.
3.4661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Komoly problémák lehetnek a háttérben a South Park: The Fractured But Whole-lal, a Ubisoft ugyanis ma bejelentette, hogy harmadik alkalommal ugyan, de újra jégre kell tenniük a játékot.

A miértekről nem igazán akartak beszélni a franciák, sőt mi több, a csúszás is a Ubisoft aktuális pénzügyi jelentéséből derült csak ki, amiből megtudtuk, hogy míg eddig a napig azt hittük ebben a negyedévben befuthat az alkotás, az aktuális jelentés alapján azonban a cég csak a következő üzleti esztendőben számol vele, vagyis legkorábban idén áprilisban, legkésőbb jövő márciusban számíthatunk rá.

Igen, sajnos benne van a pakliban - hiszen a Ubisoft nem pontosított -, hogy a South Park: The Fractured But Whole több hónapot csúszik, de reménykedjünk benne, hogy ilyesmiről szó sincs, így még tavasszal lecsaphatunk az előzetesek alapján ígéretesnek vélt alkotásra.
South Park: The Fractured But Whole-lal, a Ubisoft ugyanis ma bejelentette, hogy harmadik alkalommal ugyan, de újra jégre kell tenniük a játékot.'>
4 hozzászólás

DaNyEE

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Emlékszem, hogy a Stick of Truth esetében is ugyanez volt a gigszer. Azt is annyit tolták, hogy még a sorozatban is poénkodtak vele.
Viszont a SoT-ra megérte várni. Ha hozzák ugyanazt a színvonalat, akkor türelmesen várom.

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

petrovicsz írta:
Hogy tud egy ilyen szögegyszerű játék csúszni? röhögő smiley
Biztosan nem olyan egyszerű ám ez sem. Attól, hogy kinézetre nem kelt top játék benyomást, gondolom ugyanazokat a folyamatokat végig kell zongorázni, mint egy tripla A címnél.

válasz erre

kylx

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Biztos a grafikai motort csiszolják.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Hogy tud egy ilyen szögegyszerű játék csúszni? röhögő smiley

válasz erre
South Park: The Fractured But Whole
18.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja