Hideo Kojima és a Square Enix közösen készül valamire

2010. június 09.
1.8711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb kooperáció alapköveinek letételeinél lehettünk tanúk a minap, lévén két lényegre törő Twitter bejegyzés szerint Hideo Kojima, a Metal Gear Solid-sorozat megalkotója, illetve a japán szerepjátékgyártás nagyágyúja, avagy a Square Enix a jövőben újabb komoly együttműködést terveznek.

Természetesen egyik fél csicsergéséből sem nagyon lehet komolyabb információkat kihámozni, a Square Enixes Shinji Hashimoto azonban annyit megemlített benne, hogy hamarosan felfedik az együttműködés pontos részleteit.

Hogy mikor számíthatunk erre a leleplezésre, természetesen egy olyan kérdés, amely megválaszolatlan maradt, bár erős a gyanúnk, hogy az E3 alatt már körvonalazódni fog előttünk az összefogás eredménye. Kojima egyébiránt a bejelentést követően napvilágra hozott egy képet, amely a kollaboráció megköttetésekor készülhetett. A fotó érdekessége, hogy - balról-jobbra - Yoji Shinkawa, Shinji Hashimoto és Hideo Kojima előtt egy képernyőn a Front Mission Evolved logója látható. Hogy ennek van-e valamilyen köze a két fél összefogásához, az egyelőre rejtély, de nem lepődnénk meg ha így lenne.


Hideo Kojima és a Square Enix közösen készül valamire - 2. kép


2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve,

[Tiltott felhasználó!]

skyman

15 éve, 1 napja

Hát gondolom hamarosan előállnak a "nagy tervel".
Bár tény, hogy biztos nem azért "álltak össze", hogy majd együtt járjanak buliba, hanem egy nagy fogás ugrott látótérbe.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja