Hideo Kojima besokallt

2008. augusztus 26.
1.9351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Gondoljuk csak egy pillanatra bele magunkat mélyen tisztelt Kojima-san helyébe.

Körbeutazza a világot, dedikál, interjúk sokaságát bonyolítja, és persze milliószor ismételt kérdésekre próbál türelmesen válaszolgatni. A legtöbbet ismételt kérdés imígyen hangzik: Érkezik Xbox 360-ra is a Metal Gear Solid 4? Úgy fest, hogy Kojima-san nem volt elég világos, vagy csak szimplán képtelenek elfogadni a redmondi masina hívei, hogy erről a vonatról lemaradtak és pont.

Hideo Kojima mester formába öntötte egyik legnagyobb vágyálmát. Csaknem mindennél jobban várja már a napot, amikor nem kérdezik erről többé. A Metal Gear Solid 4 az alapoktól kezdve a PlayStation 3-ra lett optimalizálva, így nem valószínű, hogy valaha is kijönnének egy Xbox 360-as konverzióval, mesélte Hideo Kojima.

Az egyik legjobban bejáratott pletyka egy esetleges Xbox 360-as változatot emlegetett, mely szóbeszéd folytonosan újjáéled és továbbra sem képesek belenyugodni a PlayStation 3-mal nem rendelkező, Metal Gear Solid fanok a negyedik epizód jelenlegi státuszába.

Láttunk már csodákat, nem egyet, nem kettőt, de a mester ezúttal is tisztázni kívánta a dolgokat és szeretné ha végre megértenék, hogy végérvényesen elege van az ezt feszegető, buta kérdésekből. Nem csodáljuk.
3 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 1 napja

no comment... aki nem fogja fel, az így járt. Vegyenek egy PS3-at a kedves X360 tulajok, nekem is van mind2 gép, így tolhatom a MGS-t is, meg a Gears of Wart is... ennyi.... röhögő smiley

válasz erre

Lac

17 éve, 2 napja

Meg is értem. Én tuti nem bírnám, ha folyamatosan ugyanazt kérdezgetnék, ráadásul meg sem hallanák a választmeglepődött smiley

válasz erre

Ryo san

17 éve, 2 napja

Na a Mester megmondta a tutit végre.Igenis kellenek az exkluzivok,és ez így jó!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja