Hideo Kojima beígérte a Zone Of The Enders 3-at

2009. október 19.
1.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Végre tett egy határozott lépést előre Hideo Kojima, a Konami és a régóta köznyelven forgó Zone Of The Enders 3 esete.

Hivatalos bejelentésről szó sincs, egy ígéretről azonban annál inkább. A Kojima Productions nagy mestere blogjában tett fogadalmat, elkészíti a sokak által várt és egyre többet emlegetett harmadik, immáron kurrens generációs epizódot. Azt nem tudja még a legenda, hogy mikor akad erre módja, de abban biztos, hogy lesz rá lehetősége, amit nem fog elpuskázni.

A 2003-as, PlayStation 2-n megjelent Zone of the Enders 2: The Second Runner (Japánban Anubis: Zone of the Enders ként ismerik) nagy kritikai sikernek örvendett, ám annál gyengébb vásárlói érdeklődésre tett szert. Hideo Kojima "error-nak" nevezte az epizód megjelenési időkeretét, ugyanis az tett keresztbe az elvárt számok realizálódásának és úgy véli, hogy ha akkor nem puskázzák el egy ilyen pitiáner baklövéssel, mára a franchise az egyik legmenőbb sorozattá nőtte volna ki magát a Kojima Productions-nél.

A múltat ne sajnáljuk, ellenben örüljünk a jelennek, sok-sok célzás után már egy ígérettel vagyunk beljebb, reméljük, hogy Kojima mester szavát álló és nem feledő típus. Ez egy dupla mosolyt mindenképp megér. A mester még elmondta, hogy az egész elhatározást a folytonos felhasználói támogatásnak köszönheti, melyből egyre inkább úgy érzik, a harmadik rész igazi kasszasiker lehet, ellentétben a kiváló, de üzletileg gyengén muzsikáló epizóddal szemben. Sajnálkozik, hogy a Kojima Productions produkciós csatornái jelenleg teljes mértékben le vannak terhelve, de valamikor, a nem túl távoli jövőben jó esélyt érez rá, hogy zöld jelzést kapjon a projekt.

Hideo Kojima beígérte a Zone Of The Enders 3-at - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja