Hideo Kojima szerint a Death Stranding valami újat hoz a nyitott világú játékok stílusába

2019. április 26.
4.8901
Maniac profilja, adatai
Maniac
Videojátékos szempontból sem volt teljesen eseménytelen a New York-i Tribeca Film Festival, aminek részeként Hideo Kojima és Norman Reedus is színpadra léptek, hogy Geoff Keighley társaságában a Death Stranding című videojátékról beszélgessenek.

Bár prezentáció, ezáltal friss látnivaló nem került bemutatásra, a rövidke beszélgetés azonban így sem volt eseménytelen, hiszen Kojima talán először ismerte el nyíltan, hogy a Death Stranding egy nyitott világú alkotás lesz, sőt mi több, egy új játékelemmel képesek lesznek valami friss, korábban soha nem látott dolgot csempészni a stílusba.

Kojima szerint ugyanis a Death Stranding részeként a játékosok közötti kapcsolat mindennél fontosabb lesz, ezáltal a játékguru szerint az egész alkotásban hangsúlyos szerepet kap, hogy a rajongók miként próbálják majd újra felvenni a kapcsolatot a világgal és más játékosokkal a felfedezés során, ami alapján valami erőteljes multis élményre számítunk tőle.


5 hozzászólás

Xelosz

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

a helyzet az, hogy addig húzzák halasztják lassan the last guardian feelingje lesz. és amúgy full hidegen hagy az eddig látottak alapján. semmit nem tudok róla azon kívül, hogy baszón néz ki...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Eltohn

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jöhetne már több infó róla.

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez oké, de még ezzel se lettünk okosabbak hogy miről fog szólni a játék!

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Elsőre izgalmasnak hangzik de majd meglátjuk.

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profilja