Hideo Kojima nagy bejelentéssel készül a játék-streaminggel kapcsolatban

2019. április 20.
4.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hideo Kojima mélységesen hisz a játék-streaming jövőjében, többek között erről is beszélt a Nikkei-nek adott interjújában, és mivel nemrégiben elrajtoltak az első 5G-s hálózatok, így úgy gondolja, hogy az olyan platformok lesznek a mindennaposak, mint a Google Stadia.
 

Kojima-san elmondása alapján az elkövetkezendő öt évben fogunk látni ennek kapcsán változást, ahogyan a komplett szórakoztatóipar megváltozik, és sokkalta több szabadság lesz ezen a téren. Ezenfelül azt vallja, hogy a játékok és a filmek közötti határvonal szépen lassan el fog tűnni.

Ettől függetlenül szerinte a most piacon lévő konzolok továbbra is meg fognak maradni, azonban a technológia fejlődésével olyan alkotások születhetnek, amik korábban nem, és maga a szóban forgó rendezőzseni is azon van, hogy megvesse a lábnyomát ezen a téren. Végül pedig a legizgalmasabb részlet, hogy Kojima elhintette: van valami nagy bejelentése a streaminggel kapcsolatban, ami még várat magára, azonban még nem szeretne lelőni a poént.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Egyelőre csak nagy bejelentései vannak, amikről nem mondhat semmit. Akkor fogja be a száját és csak akkor nyissa ki, ha mondani is akar valamit.
Amúgy szerintem ez is a Death Strandinggel kapcsolatos valami lesz. Azt ugye sejtjük, hogy valami nagyon új és egyedi dolgot akar készíteni (elvileg), ahol fontos a közösségi élmény. Talán ebbe integrálja bele valahogy a streamelést. Vagy tudja a hóhér...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

Lassan már villanthatna is valamit, mert egy ideje csak a nagy szavak vannak...

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

Még egy streaming platform? Dejó.

válasz erre

Direktor

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

Lassan ennek a csávónak már azt se hiszem el, amit kérdez. Olyan mint egy lassított felvétel, duma duma duma, de semmit nem láttunk tőle évek óta.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

Hát.... Inkább azt jelentené már be, mikor jön a Death Stranding.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt