Hideo Kojima: még én sem értem a Death Strandinget!

2019. szeptember 06.
4.9731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kevés annyira rejtélyes tripla-A játék van a piacon, mint a hamarosan érkező Death Stranding, de ha nem lenne elég, hogy mi a fejünket vakarjuk az alkotás láttán, most Hideo Kojima is csatlakozott sorainkba.

A rendező a Financial Times-nak adott interjújában hintette el, hogy a mai napig nem érti a játékot, mivel a világnézet és a játékmenet teljesen új számára. Elmondása alapján az a célja, hogy egy olyan zsánert hozzon létre, ami jelen pillanatban nem létezik, és mindenkit meglep majd, viszont tisztában van vele, hogy ez kockázatos is egyúttal.

Hogy ez végül mennyire biztató, azt döntse el mindenki maga, ellenben már arra sem kell túlzottan sokat várni, hogy mi magunk vessünk csukafejest a játékba, hiszen a premier november 8-ára lett kitűzve!
7 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát oké, akkor egyre kevésbé várom.

válasz erre

Reichert Viktor

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Marketing fogás! Ennyi!!!

válasz erre

totyak

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jesszus, mekkora egy méretes fallosz ez a fickó. Vegye már észre mindenki, hogy csak húzza az agyunkat. Minden héten legalább 1-2 DS hír van és mégis mit tudunk a játékról? Nagy semmit. Mi a szärt jelent, hogy nem érti a saját játékát? Akkor mi a fäszt fejleszt rajta éveket, meg tesz homályos utalásokat hetente. Menjen ez az anyja valagába. Nagyon bosszantó egy hülye gyerek.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az király. Remélem, nem csak kamu az egész, hanem tényleg annyira egyedi, hogy azért van ez az egész, nem csak reklámduma.

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jól hangzik. Akkor mi hogy értjük majd meg?

válasz erre

VaPe

1 éve,

Kíváncsian várom mit hoz össze.

válasz erre

Patrik94

1 éve,

Nem tudok most sem mást mondani mint mindig, nagyon kiváncsi vagyok rá.

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaWickedSick profilja