Hideo Kojima máris a Death Stranding folytatásáról beszélt

2019. szeptember 17.
5.2521
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár egyelőre még meg sem jelent, Hideo Kojima azonban egy pillanatig sem rejtette véka alá a véleményét, amikor a Gamespot munkatársai a Death Stranding folytatásáról kérdezték, a legendás játékguru ugyanis nem zárkózik el az ötlettől.

Olyannyira nem, hogy szerinte amennyiben lesz kedve tovább bővíteni a műfaj határait, akkor előfordulhat, hogy egy nagyobb franchise válik a Death Stranding névből, de mint Kojima is kiemelte, egyelőre nagyon nehéz erről beszélni, viszont tisztában van vele, hogy ha az ember valami teljesen új dolgot alkot, akkor annak el kell készítenie a folytatását.

Aki nem tudná értelmezni a fentieket, annak felidéznénk a japán játékguru egy korábbi nyilatkozatát, amikor Kojima arról beszélt, hogy a Death Stranding egy teljesen új műfajt képvisel - ő csak Strand Game név alatt emlegette -, vagyis egyetlen eddig ismert kategóriába sem passzírozható bele a végeredmény, aminek valóságtartalmáról legkésőbb november 8-án bizonyosodhatunk meg magunk is a PS4 exkluzivitásában.
4 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Vicc ez a pali. Teljesen másképp csinál mindent, mint rendesen megszoktuk és nem mondom, hogy nem csinálja jól, de hogy nekem pl. nagyon ellenszenves emiatt, az biztos.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez elég gyors, de már nagyon bízik benne.

válasz erre

januspannonius

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Gondolom eleve így tervezte. Ha robban, nagyot robban.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ezt sosem értettem. Nem kéne előbb megvárni legalább néhány reakciót, visszajelzést?

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja