Hideo Kojima Guinness rekordot döntött, de nem találnád ki, mivel

2019. november 10.
5.0731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ember azt hinné, hogy most, amikor minden a Death Stranding körüli hype-ról szól, és felmerül az a hír, hogy Kojima Guinness rekordot döntött, akkor valami a játékkal kapcsolatosan történt, azonban szó sincs erről.

Emberünk ugyanis azzal döntött Guinness rekordot, hogy ő a valaha volt legtöbbek által követett játékrendező, már ami a Twittert és az Instagramot illeti. A csiripelős közösségi platformon 2,813,385-an követték a hivatalosítás pillanatában, míg Instagramon 888,539-en.

Erről egyébiránt a Kojima Productions adott hírt a saját Twitter felületén, mellécsatolva egy kép, amin a rendezőzseni áll a kérdéses oklevelekkel. A japán Guinness rekord bizottság is gratulált neki az eredményhez, így pedig akár még többekhez eljuthat a neve, mint eddig valaha - akár a laikusok körébe is.

Kojima egyébiránt már korábban is Guinness Rekordot döntött anno, nevezetesen a Metal Gear Solid 3: Snake Eaterrel, amiért a legtöbbet eladott lopakodós játék volt PS2-n, illetve az eredeti, régi Metal Gearért, mely első játék volt, ami ténylegesen implementálta a lopakodást a gameplaybe.

4 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Azért ez szép teljesítmény!

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon lazán nyomja a közösségi életet!

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Brutál!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az igen! Nem hittem volna.

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaMarduk profilja