Hideo Kojima és Guillermo del Toro a TGA-n! Death Stranding hírek a láthatáron?

2017. december 04.
11.6821
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre-valahára megtörhet a jég a Death Stranding háza táján, kiderült ugyanis, hogy Hideo Kojima és Guillermo del Toro is megjelennek majd a The Game Awards 2017 díjátadón, méghozzá azért, hogy előadást tartsanak a rajongóknak.

Mivel a páros jelenleg csak egyetlen projekten dolgozik együtt, ezért elég nagy a valószínűsége annak, hogy a Death Stranding kapcsán kapunk majd friss híreket az esemény alkalmából, hiszen azt egyikük sem kötötte az orrunkra, hogy miről szándékozik majd prezentálni.

Hogy új trailer, megjelenési dátum, esetleg csak néhány csipetnyi információ vár majd ránk? Ezt egyelőre nem tudjuk, ellenben tűkön ülve várjuk december 7-ét, vagyis a The Game Awards 2017 indulását.

5 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 2 hete

Mindenki várja, mint a messiás, csak mert Kojima játék lesz. Kicsit túl van értékelve ez az egész helyzet. Attól, hogy a MGS játékok jók (többen állítják, én nem tudom), lehet, hogy ez meg egy nagy, összekutyult valami lesz, mert olyan bonyolult kapcsolatokat akarnak a játékba, hogy nem is érti majd senki és mindenki azt képzel bele, amit akar. Én meg az egyértelműt szeretem.

De az is lehet, hogy én gondolok túl mindent és egy újabb kiváló Kojima játék lesz. Bár az a véleményem, ha a valóságban nem lesz az, papíron akkor is felpontozza majd mindenki.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

11 hónapja, 2 hete

Ha nem jön pc-re nem érdekel!

válasz erre

Vidoros

11 hónapja, 2 hete

Remélem meg is mutatják min melóznak!

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 hete

Egy gameplay-nek én is örülnék.

válasz erre

Hellblade

11 hónapja, 2 hete

Már jó lenne látni gameplay közben..Mert így nem tudni mire várunk..

válasz erre
Death Stranding
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGA 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja