Hideo Kojima egy olyan forradalmi horrorjátékot készítene, amitől belerottyantunk a nadrágunkba

2020. április 03.
7.0421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét egy horrorjáték lehetőségéről beszélt Hideo Kojima, aki egy BAFTA-interjúban határozottan kijelentette, hogy szeretne valami maradandót alkotni ebben a műfajban, és nagyon is jól tudja, hogy ehhez mit kell majd tennie.

A japán játékguru szerint ő maga könnyen megijed, ami úgy véli, hogy éppen ideális kiindulópont ahhoz, hogy valami olyan dolgot alkosson, amivel másokra egyaránt jól rá tudja hozni a frászt, noha tisztában van vele: ha horrorjátékot akar, akkor valami nagyon különlegeset és forradalmit kell alkotnia, amivel a cél nem az, hogy a játékos összepisálja magát, sokkal inkább az, hogy belekakiljon a saját nadrágjába.

Mivel a Silent Hills, avagy a P.T. projekt kifejezetten ígéretes kezdeményezés volt Kojima részéről, ezért ezeket a terveket hajlamosak vagyunk komolyan venni az alkotó kapcsán, a nagy kérdés csupán az, hogy mikor lehet majd mindebből gyakorlat?
4 hozzászólás

Marduk

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Bírom Kojimát, de ha maradandót akar alkotni, akkor inkább csak hagyja el a sétáló szimulátoros koncepciót a játékoknál. Amióta az Amnesia létezik, azóta kb. csak hasonló stílusú horrorjátékok készülnek, és őszintén szólva a legtöbbjük inkább unalmas, mert nem interaktív. Nekem az Outlast sem tetszett a Penumbra és az Amnesia után, mert a lécet nálam magasra tették.

Nagyon hiányolom a modern horror játékokból a horrorisztikus atmoszférát és a betegebbnél betegebb, menőbbnél menőbb szörnydizájnokat.

válasz erre

VaPe

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Az mondjuk nem a legjobb hogy ő ijedős, és horrort készít. röhögő smiley Abból nem lesz valami acélos ijesztgetős produktum.

válasz erre

totyak

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Minek ez a butaság, akkor mondja meg nyíltan, hogy lesz játék, vagy nem lesz. Nagyon egy exhibicionista fickó, szereti hallatni a hangját, akár a semmiről is.

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja

Nyilván évek múlva. De kivárjuk! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja