Hideo Kojima annyira unatkozik, hogy Horizon: Zero Dawn legóval üti el az idejét

2017. január 09.
3.8511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint igencsak ráérősre vette a figurát Hideo Kojima, aki annyira unatkozik, mióta a Konami nem házsártoskodik felette, hogy unalmában kirakott egy Horizon: Zero Dawn legót, amelyről saját Twitter-csatornáján számolt be követőinek.

Aki esetleg most értetlenül állna a történtek előtt, annak egy kis adalék: Kojima a Guerrilla Games által készített Decima engine-t használja a Death Stranding keretein belül, vagyis a játékguru nagyon jó kapcsolatot ápol az említett stúdióval, akik ennek örömére meglepték őt egy extrémen limitált LEGO szettel, amelyből a Horizon: Zero Dawn egyik ismert robotszörnye, egy Tallneck építhető össze.

A kérdéses szett egyébként egy rajongó, Wayne de Beer nevéhez fűződik, aki saját kútfőből készítette el elsőként az alább látható figurát, ami annyira megtetszett a fejlesztőknek, hogy felvették vele a kapcsolatot, majd a LEGO gyártójával is egy limitált, kereskedelmi forgalomban nem kapható szett összeállításának érdekében.

Ebből kapott a napokban egyet Hideo Kojima is, aki nem is késlekedett sokáig a figura összeszerelésével, minderről pedig a Twitteren képeket is mutatott nekünk.

5 hozzászólás

William

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Akinek van ideje ilyeneken gondolkodni

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Hát ez kegyetlen jól néz ki!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Rohadt jó kis cucc, nekem is kéne.

válasz erre

totyak

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Gondolom nyereményjátékokon dobálnak majd ki belőle pár csomagot.

válasz erre

megapkun

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Tudja hogyan kell elütni az időt az biztos

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaManiac profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaleventecos profiljaHellblade profiljaSunyi78 profiljamarco profiljaWillThaWheel profilja