Hideki Kamiya Vs Tomonobu Itagaki avagy Devil May Cry Vs Ninja Gaiden

2008. szeptember 02.
1.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Talán még emlékeztek arra a cikkünkre, amelyben arról számoltam be Nektek, hogy a Team Ninja legendás ex-feje, Tomonobu Itagaki gyakorlatilag alaposan lefikázta a "rivális" hack'n'slash sorozatot és vele együtt a széria megalkotóját, Hideki Kamiya-t is, aki most összekapta, majd felszívta magát és visszavágott az elszenvedett szóbeli sérelmekért.

Miközben Hideki-san a jövőbeli terveiről beszélt, megemlítette, hogy szeretne egy olyan játékot csinálni, amely felülmúljhatja még a God Of War III-at is.

Hideki Kamiya állítása szerint soha nem játszotta a nagy szópárbajbéli ellefelének mesterművét, a Ninja Gaiden sorozatot, mert egyszerűen nem érdekelte a dolog. Elmondta továbbá, hogy nincs megelégedve a Ninja Gaiden minőségével. Tomonobu Itagaki sem tudta befogni a száját és ellentámadásba lendült. Egy japán mondásra hivatkozva kijelentette, hogy a gyengébb kutya többet ugat, ezzel természetesen Hideki kollégájára célzott, nem túl hízelgően.

A szócsatározásnak valószínűleg itt még nem lesz vége. Hideki Kamiya bizonyítási vágyban/vágytól ég/szenved, Tomonobu Itagaki meg éppen munkanélküli, miután szembeszállt az egykori munkaadójával, a Tecmo-val, mert állítása szerint a cég sok bónusz pénzzel tartozott neki, amit valamilyen oknál fogva nem szándékoztak kifizetni. A sárdobálás tehát megy, ahogy a csövön kifér. Néha kell egy kis show elem is a megfáradt játékiparba.

A Ninja Gaiden II a napokban lépte át az egymilliós eladott példányszámot és a Devil May Cry 4 is szépen fogyott a megjelenése utáni hetekben, tehát a vásárlók mindkét produktummal elégedettek, ám a két híresség nem bír magával és a sajtón keresztül tépik a szájukat a becsmérlő üzeneteikkel. Mi meg hatalmasat derülünk rajtuk.

Az előzmények: Tomonobu Itagaki: A Devil May Cry túl sekélyes
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja