Hideget és meleget fúj a képedbe játék közben a Vortx új kütyüje

2018. január 12.
3.2551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Whirlwind FX csapata a CES 2018 során a gyakorlatban is bemutatta korábban már mutogatott kütyüjét, melyet kifejezetten gamerek számára készítenek annak érdekében, hogy sokkal realisztikusabb játékélményekben lehessen részünk.

A Vortx névre keresztelt masina első ízben olyan, mint egy hangfalpár, azonban hang helyett arra képes, hogy levegőt fújjon a képünkbe, a 120 dolláros, tehát több mint 30 ezer forintos masina ugyanis egy hideg-meleg levegő áramoltatására képes kütyü, ami valós időben képes reagálni a videojátékban történtekre.

Éppen motoron száguldunk? Hadd lobogjon a hajunk! Netán odapörköltek nekünk egy lángszóróval? Bár a szemöldökünk nem ég le, de hamarosan garantáltan szakadni fog rólunk a víz!

A Vortx mögött álló mérnökök hónapok óta dolgoznak azon, hogy a hardver mögé egy megfelelő szoftveres hátteret írjanak, mely képes lesz szabályozni a kifújt levegő hőmérsékletét és intenzitását is úgy, hogy közben a fejlesztőknek nem kell segédszoftvert írniuk hozzá, a hardver ugyanis mesterséges intelligenciával elemzi a képernyőn látottakat, ergo a gépezet mindennel kompatibilis.

Nézd nagyban ezt a videót!



13 hozzászólás

csirkee

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ez egy menő cucc! És hasznos is!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Gnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja