Hideaki Itsuno is szívesen látna egy folytatást a DmC: Devil May Cry-hoz, de csak egy feltétellel

2019. május 15.
4.6081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ninja Theory gondozásában megfogant DmC: Devil May Cry-t ott ütlegelte a rajongótábor, ahol csak tudták, ellenben talán sokan egyetértetek velünk abban, hogy túlzottan sok savazást kapott az újragondolt démonhentelés.

A mai napig szívesen látnánk egy folytatást, és így van ezzel a főszéria "apukája" is, Hideaki Itsuno, hiszen elárulta, hogy ő maga is nagyon szívesen egy második részt a másfajta megközelítésű Devil May Cry-játékhoz, de csak abban az esetben, ha a Ninja Theory kezei között formálódik.

Bár isszuk Itsuno-san szavait, sajnos ebbe a Microsoftnak is lesz beleszólása, lévén egy éve jelentették be, hogy felvásárolták a csapatot, így igazából ez most már rajtuk múlik. Ennek ellenére a remény hal meg utoljára, azért szorítunk, hogy a jövőben láthassuk még a Ninja Theory által összepakolt őrült játékmenetet és világot.
DmC: Devil May Cry-t ott ütlegelte a rajongótábor, ahol csak tudták, ellenben talán sokan egyetértetek velünk abban, hogy túlzottan sok savazást kapott az újragondolt démonhentelés.'>
1 hozzászólás

Direktor

5 éve, 3 hónapja és 16 napja

Örülnék neki én is.

válasz erre
DmC: Devil May Cry
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja