Hibajelenségek boldogítják a Yahoo Mail felhasználóit

2008. május 03.
2.3341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Döcögős mostanság a Yahoo levelezőszolgáltatása, a Yahoo Mail.

A felhasználók hibajelenségekre panaszkodnak, melyek mind a levelek küldése, mind pedig azok fogadása során nehézkessé teszik a szolgáltatás használatát, a művletek elvégzésekor gyakran hibaüzenetbe botlik a gyanútlan felhasználó. A bug-ok jellemzően leginkább a Mac OS Mail, és a Microsoft Entourage klineseket használókat súlythatják, a webes felület kevésbé problémás.

A probléma állítólag abból fakad, hogy az AT&T, az egyik amerikai telekommunikációs vállalat nemrégiben cserélte le a levelezőszervereket, melyeket a Yahoo Mail szolgáltatása is használt. Ezért is egyes felhasználók képtelenek elérni a szolgáltatást, illetve nem tudják megfelelően használni azt.

A Yahoo a Mail Plus frissítést javasolja, ez állítólag orvosolja a problémát, és megszűnteti a hibajelenségeket, de egy egyszerű átállítás a levelezőklinesekben is sikerhez vezethet. Egyszerűen csak a POP és SMTP szerverek nevét kell átírnia a felhasználónak, amenyibben az "sbcglobal" hivatkozás szerepel valamelyikben. Ezt megváltoztatva "att"-re, valamint a port-okat átírva megszűntethető a jelenség. Ez utóbbi átállítás-nál a POP port esetében 995, az SMTP-nél pedig 465 kell, hogy szerepeljen.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja