Hiány a Gears of War 3 béta kódokban

2011. április 23.
2.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A napokban alaposan rájár a rúd azokra a lelkes gamerekre, akik a Game.co.uk oldalon keresztül rendelték elő a Gears of War harmadik részének bétáját, a GAME kiskereskedelmi vállalat ugyanis erősen híján van az aktiválási kódoknak, melyek hétfőn lépnének életbe a bétával karöltve.

Állításuk szerint a Microsoft ezidáig képtelen volt elküldeni a kérdéses kódokat, akik tehát még mindig nem jutottak hozzá a sajátjaikhoz, azoknak jelen állás szerint várniuk kell keddig.

A Gears of War 3 bétájának harmadik fázisa a hétfői nappal veszi kezdetét, azonban sokan továbbra sem kapták kézhez a szükséges kódokat, minthogy a GAME - amely hozzáférést biztosítana az előrendelt játékhoz - elismerte, túl kevés a kulcs. Csütörtökön a vállalat Twitteren tette közzé a következőt:

"Mindenkinek, aki eleddig nem kapta meg a Gears of War 3 BETA kódjait. Ennek előreláthatólag kedden eleget teszünk. Csupán 1 BÉTA napot veszítetek majd."

Az ügyfeleknek küldött kör-emailben a GAME továbbá közölte: "Sajnálatos módon, a Microsoft képtelen volt elég BÉTA kódot küldeni a Gears of War 3 bétájának indításához."

"Jelenleg a kódok következő szállítmányát várjuk, amely előreláthatólag a jövő hét elején érkeznek majd meg."

Mintegy órája pedig ezt írták Twitter-en:

"A kódokat mindenki kedden korán kézhez kapja. Csak szeretnénk megköszönni a türelmeteket. Tudjuk, milyen óriási dolog a GOW3 BÉTA."

Kitartás!

Gears of War harmadik részének bétáját, a GAME kiskereskedelmi vállalat ugyanis erősen híján van az aktiválási kódoknak, melyek hétfőn lépnének életbe a bétával karöltve.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 11 napja

no komment.

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja