Hiába tiltja az Nvidia, a ZOTAC simán tuningolja a GTX 1070 Ti-t

2017. november 03.
3.4781
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az Nvidia a GeForce GTX 1070 Ti kapcsán határozottan megtiltotta a partnergyártóknak, hogy megpiszkálják a kártya órajelét - hiszen ebben az esetben értelmét vesztené a GTX 1080-as kártyájuk - de a ZOTAC-nak most mégis sikerült megkerülnie a tiltást.

Merthogy mindig van egy kiskapu, és ezt most a ZOTAC is megtalálta, akik rájöttek arra, hogy nem kell nekik gyárilag megpiszkálni a kártya órajelét, elegendő lesz csak adni a vásárlóknak egy segédprogramot, amelyben előre beállított profilokkal a felhasználók otthon tuningolhatják maguknak a hardvert.

Magyarán tehát miközben a ZOTAC megmarad a gyári órajelnél, a Firestorm programmal biztosítják a felhasználóknak, hogy maguk kezdjék el tuningolni saját grafikus kártyájukat, amivel nem is szegik meg az Nvidia előírásait, de mégis tudnak valami pluszt biztosítani a vásárlóknak.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 4 napja

Úgy voltak vele hogy Fuck the rules!

válasz erre

totyak

8 hónapja, 1 hete

Nem értem miért vesztené értelmét az 1080. Az 1070Ti akkor lesz olyan erős, ha megpiszkálják, de bárki megpiszkálhatja az 1080-at is, akkor meg az lesz erősebb megint. Az lenne ez ellen az egyetlen fegyver, ha nem gyártanának erőben egymáshoz ennyire közeli kártyákat.

válasz erre

zender

8 hónapja, 1 hete

Ennyi

válasz erre

Bvektor

8 hónapja, 1 hete

Mielőtt mindenki rohan Zotac kártyát venni: ez minden gyártó kártyájára vonatkozik.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profilja