Hétvégén minden platformon ingyen kipróbálható lesz a Ghost Recon Wildlands

2017. október 10.
3.2001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha mindig is szeretted volna kipróbálni a Ghost Recon Wildlands-ot, de soha nem jutottál el vele a vásárlásig, akkor most itt a remek alkalom, a Ubisoft ugyanis meghirdette, hogy a hétvégén minden platformon ingyen kipróbálható lesz a játék.

Ennek az egyik oka - a vélhető sok közül - az, hogy várhatóan még ma elindul a játékhoz a Ghost War címre keresztelt PvP móka nyitott bétája, amit október 12-től, azaz csütörtöktől az ingyenes hétvége követ majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on is egészen október 15-ig bezárólag.

A Ubisoft elmondása szerint az ingyenes hétvégén a játék teljes, vágatlan változatát teszik elérhetővé a rajongók számára, és ezzel párhuzamosan egy 50 százalékos akciót is hirdetnek, ezáltal akinek megtetszik a végeredmény, az gyorsan lecsaphat olcsón a játékra, sőt az ingyenes hétvégén elért eredményeit is azonnal átmenekítheti.
Ghost Recon Wildlands-ot, de soha nem jutottál el vele a vásárlásig, akkor most itt a remek alkalom, a Ubisoft ugyanis meghirdette, hogy a hétvégén minden platformon ingyen kipróbálható lesz a játék.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 napja

Ha legalább egy hetet adnának, megérné leszedni (mondjuk nincs helyem röhögő smiley ).

válasz erre

Direktor

7 éve, 10 napja

PC-n rárombolok. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 10 napja

Ki is fogom próbálni, kíváncsi vagyok.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja