Hétvégén ingyen kipróbálható lesz konzolon az Injustice 2

2017. december 13.
11.5431
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Netherrealm Studios bejelentette, hogy aki korábban esetleg kihagyta volna konzolon az Injustice 2-t, de még nem tett le róla teljesen, az előttünk álló hétvégén lehetősége nyílik kipróbálnia.

Az ingyenes trial várhatóan holnaptól, azaz december 14-től lesz elérhető mindenki számára, és egész hétvégén át tart majd, így december 18-ig bezárólag tudjuk élvezni PS4-en és Xbox One-on is a sztori mód első három fejezetét, valamint az összes multiplayer és online játékmódot az eddig napvilágot látott karakterekkel.

További jó hír, hogy ha az elkövetkezendő pár napban megtetszik az Injustice 2, akkor lehetőségünk nyílik mindkét platformra féláron beszerezni az alkotást, szóval kis túlzással itt a soha vissza nem térő alkalom.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

11 hónapja,

Gondolkodtam kicsit és arra jutottam, hogy nekem ez már PC-n sem kell. Ha egyszerre kijött volna, rámentem volna, mint gyöngytyúk a takonyra, de ilyen "pénzlehúzásért kiadom pc-re is" megoldással nekem nem kell.

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaturatur profiljagery1113 profiljaImperator profiljaXelosz profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljagokuvsvegita profiljaYanez profilja