Heti kihívásokkal és dekorációkkal gyarapodik a Warhammer: Vermintide 2

2019. február 17.
7.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan egyéves lesz a Warhammer: Vermintide 2, ebből kifolyólag a fejlesztők szeretnék megünnepelni a jeles eseményt némi újítással, hogy a kooperatív püfölés ne váljon unalmassá a hardcore közönség számára.

A Fatshark vezérigazgatója, Martin Wahlund a PC Gamer magazinnak árulkodott ezekről az újdonságokról. Egyrészt kiderült, hogy heti kihívások kerülnek hamarosan az alkotásba, amik által a kampány küldetéseit nyomhatjuk újra, ellenben ezúttal különféle változók is közrejátszanak majd, amik megbolondítják az élményt. Emberünk azt is elmondta, hogy az egyik ilyen kihívás egy olyan módot fog tartalmazni, ahol ha megölünk egy ellenfelet, az kettéosztódik. Ezekért egyelőre loot jár, mint jutalom, később azonban kozmetikai holmikat is szeretnének adni.

Ezzel a jövő heti frissítéssel azonban a faladat is kidekorálhatod különféle festményekkel, amiket akár kihívások teljesítésével, gyűjtögetéssel vagy egyéb módokon tudsz bezsákolni. A játék szülinapja március 8-án lesz, tehát ez egyfajta előszele lesz annak, amire készülnek a fejlesztők, Wahlund elmondása alapján ezenfelül még több mindennel készülnek a nagy napra.
Warhammer: Vermintide 2, ebből kifolyólag a fejlesztők szeretnék megünnepelni a jeles eseményt némi újítással, hogy a kooperatív püfölés ne váljon unalmassá a hardcore közönség számára.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 7 hónapja és 8 napja

Így kell ezt csinálni. Főleg ha ingyen van. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 7 hónapja és 8 napja

Érdemes lesz újra elővenni! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 7 hónapja és 8 napja

Életben kell tartani, ügyes. mosolygó smiley

válasz erre
Warhammer: Vermintide 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja