Heti kihívásokkal és dekorációkkal gyarapodik a Warhammer: Vermintide 2

2019. február 17.
7.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan egyéves lesz a Warhammer: Vermintide 2, ebből kifolyólag a fejlesztők szeretnék megünnepelni a jeles eseményt némi újítással, hogy a kooperatív püfölés ne váljon unalmassá a hardcore közönség számára.

A Fatshark vezérigazgatója, Martin Wahlund a PC Gamer magazinnak árulkodott ezekről az újdonságokról. Egyrészt kiderült, hogy heti kihívások kerülnek hamarosan az alkotásba, amik által a kampány küldetéseit nyomhatjuk újra, ellenben ezúttal különféle változók is közrejátszanak majd, amik megbolondítják az élményt. Emberünk azt is elmondta, hogy az egyik ilyen kihívás egy olyan módot fog tartalmazni, ahol ha megölünk egy ellenfelet, az kettéosztódik. Ezekért egyelőre loot jár, mint jutalom, később azonban kozmetikai holmikat is szeretnének adni.

Ezzel a jövő heti frissítéssel azonban a faladat is kidekorálhatod különféle festményekkel, amiket akár kihívások teljesítésével, gyűjtögetéssel vagy egyéb módokon tudsz bezsákolni. A játék szülinapja március 8-án lesz, tehát ez egyfajta előszele lesz annak, amire készülnek a fejlesztők, Wahlund elmondása alapján ezenfelül még több mindennel készülnek a nagy napra.
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 26 napja

Így kell ezt csinálni. Főleg ha ingyen van.

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 26 napja

Érdemes lesz újra elővenni!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 8 hónapja és 26 napja

Életben kell tartani, ügyes.

válasz erre
Warhammer: Vermintide 2
8.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljadarkomen profilja