Hétfőn Rise of the Tomb Raider információk várhatóak és törölve az Xbox 360 verzió?

2015. május 30.
1.4951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Rise of the Tomb Raider-t még a tavalyi évben jelentették be és akkor úgy tudtuk, hogy a játék Xbox ONE-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni.

A Square Enix nemrégiben adta ki a legújabb pénzügyi jelentésüket, melyben az érkező címek között természetesen feltüntetik a Rise of the Tomb Raider-t is.

Egy NeoGAF fórumozó azonban észrevette, hogy a játék platformmegjelölésénél csak az Xbox ONE van feltüntetve, az Xbox 360 verzió meg sincs említve.

Azt már februárban bejelentették, hogy a játék Xbox 360-as verzióját nem a Crystal Dynamics készíti hanem a Nixxes Software, ám arról nem volt eddig információ, hogy leállították volna ennek a fejlesztését.

A fentiek természetesen még nem biztosak, ugyanis sem a Square Enix, sem a Microsoft részéről nem érkezett még hivatalos bejelentés.

Szerencsére azért akad jó hírünk is, ugyanis a játék hivatalos Facebook oldalán közölt egy rövidke posztot, melyben csak az áll, hogy jelöljük meg június 1-et, azaz hétfőt a naptárunkban. Több információt nem kaptunk, de biztos, hogy kapunk majd új információkat a játékkal kapcsolatosan.
Rise of the Tomb Raider-t még a tavalyi évben jelentették be és akkor úgy tudtuk, hogy a játék Xbox ONE-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni.'>
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nyilván csak később érkezik rá, mint ahogy majd PC-re is. Azt szeretnék, ha One-ra vennék meg sokan.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 7 hónapja és 27 napja

Inkább Playstation-ra hozzák!

válasz erre

rDAVE

9 éve, 7 hónapja és 27 napja

Tommy írta:
Hoppá hoppá! meglepett smiley Gyenge hozzá a 360?
Olyan nincs, ha akarják, akkor elhozzák rá. Nyilván butítva, de eleve úgy akarták, ahogy a Forzanál tették, nem véletlen készíti másik csapat.

válasz erre

Tommy

9 éve, 7 hónapja és 27 napja

Hoppá hoppá! meglepett smiley Gyenge hozzá a 360?

válasz erre
Rise of the Tomb Raider
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja