Hétfőn indul a Medal of Honor muliplayer béta

2010. október 02.
1.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Még kettőt alszunk és végre kipróbálhatóvá válik a jelenleg legjobban várt háborús játék, amely nem más mint a 2010-es, prózai egyszerűséggel, csak Medal of Honor-nak hívott FPS.

Az Electronic Arts már most azzal büszkélkedik minden médiának, hogy rekordszámú előrendelést kapott, s ezáltal - csakúgy mint egy James Bond filmnél - már az értékesítés előtt megtérültek a produktumba fektetett költségek. S mi lesz vajon a helyzet a kipróbálható multiplayer bétája után?

A móka négy napon át fog tartani, kizárólag PC-n, a béta kliens pedig már le is tölthető a hivatalos oldalról. Ahol hasznos tippeket, és stratégiai tanácsokat is olvashatunk ha erősek vagyunk angolból. Ahogy az életben, úgy a játékok színpadán is felkészülés előzi meg a harcot srácok. A béta magában foglalja a legutóbb már említett Sector Control típusú játékmenetet, amely a Kunar bázison fog zajlani, valamint egy Combat Missiont - a hagyományosabb fogócskát - a Shahikot hegységben. A béta október hetedikén ér véget, úgyhogy addig mindenki készüljön fel legjobb tudása szerint.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 4 napja

Ez nyílt béta lesz ugye?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaManiac profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljaMonyo profilja