Hétfőig fantasztikus S.T.A.L.K.E.R. kedvezmény!

2010. augusztus 21.
2.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Ezen a hétvégén jóval olcsóbban szerezheted be minden idők egyik leghátborzongatóbb FPS-ét a Steamen.

A GSC Game World jóvoltából, az alapjáték S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl és kiegészítője S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat most együtt mindössze 10 dollárért (nagyjából 2000 huf) szerezhető be csak a mai illetve holnapi napon.

A S.T.A.L.K.E.R. előzményeit feldolgozó S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky nem képezi részét eme akciónak, ehelyett külön 10 dollárért beszerezhető ez az epizód is. Az akció nyilvánvalóan a nem régiben bejelentett folytatás (a hihetetlen kreatív S.T.A.L.K.E.R. 2) által generált figyelmet hivatott fokozni, lévén a játékra még legalább másfél évet várni kell, hiszen 2012-nél korábban semmiképpen nem kerülhet a boltokba.

A játék megjelenési dátumával kapcsolatos ironikus felhangok egyébiránt nem véletlenek. A világvége hangulat nem áll messze a S.T.A.L.K.E.R. alternatív valóságától, ami egy furcsa elegye a Fallout hangulatának, Tarkovszky Stalker című sci-fijének és az 1986-ban bekövetkezett sajnálatos 4 blokk robbanáshoz. Úgyhogy ha eleddig nem kóstoltál bele a S.T.A.L.K.E.R. világába épp itt az ideje.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petya1990 profiljamarco profilja