Heteken belül bemutatkozhat az új Surface Book

2017. március 20.
2.6751
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft elmúlt pár évére visszagondolva megfigyelhetjük, hogy a redmondi óriás egyre nagyobb hangsúlyt fektet a hardveres termékekre, melyek között bizony jó néhány innovatív és versenyképes újdonság is található.

A Surface Book első generációja például nagyon komoly figyelmet irányított a vállalatra, lassan pedig itt az ideje a következő generációnak. Állítólag sokat már nem is kell várnunk, hiszen heteken belül bemutatkozik a Surface Book 2, mely számos fontos újítást és módosítást hoz magával.

Nagy valószínűséggel abszolút az Apple Macbook Pro modellek ellen mennek majd, vagyis komoly laptopot készítenek és nem egy multimédiás, mindenben jónak tűnik kombinációt. A hírek szerint elhagyják a 2 az 1-ben kialakítást, helyette masszív, profi munkára tökéletesen alkalmas laptopot kapunk.

Hardveresen vélhetően az NVIDIA GeForce GTX 1000-es családból és a legújabb Intel processzorokból válogatnak majd és ahogy eddig, úgy most is lesz többféle opció.
4 hozzászólás

kpal

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nézetem ilyesmit Ausztriában 3200 euro környékén már jó volt.

válasz erre

totyak

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az ára miatt széles körben ez a család nem lesz népszerű. Persze tudom, hogy ezt szánják a csúcsnak, a prémium notijuknak.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem rossz, csak ugye ez is az a készülék aminek valami kegyetlen ára van.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Eleve nem értettem ezt a gépet. Ezek szerint nem csak én.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profiljakadaj profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljaManiac profiljaBvektor profiljagery1113 profilja