Hét esztendős a World of Warcraft

2011. november 25.
2.1341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Blizzard - s persze a világ - legsikeresebb MMO-ja a mai napon töltötte be hetedik életévét, ami valóságos matuzsálemnek számít a videojátékok körében.

A legendás virtuális világ hivatalosan 2004 november 25-e óta szippantja be a gyanútlan MMORPG-kedvelőket, korra, nemre és vallásra való tekintet nélkül. A fejlesztők persze nem érkeznek üres kézzel a partira: egy "varázskabáttal" óhajtják leróni tiszteletüket saját címük előtt.

Pontosan hét éve történt, hogy az online játékok világában létrejött egy gigászi feketelyuk, amit a tudósok World of Warcraft-ra kereszteltek, s amely nemrégiben még több mint 12 millió fogságba ejtett lélekkel dicsekedhetett - bár az utóbbi időben nem fest túl rózsásan a WoW helyzete.

A Metacritic 93%-kal a Gamerankings pedig 92%-kal honorálta a játékot: a kritikai elismerés és a játék iránti világméretű érdeklődés együttes erővel segítették a World of Warcraft-ot a legjövedelmezőbb és legsikeresebb alkotások dobogójára.

Az ünnepélyes alkalomnak adózva Blizzard egy ünnepi csomagot (Celebration Package) ajánl fel közönségének, amely egy a karakterünkre kanyarintható kabátot tartalmaz - amely 7%-kal növeli XP-nket és hírnevünket, amíg hordjuk.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 19 napja

skyman

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nem semmi. 7 éve azért még szinte az is nagy számba ment, hogy valakinek gépe legyen, nem hogy legyen rajta net is. röhögő smiley

válasz erre

totyak

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

Most mondhatnám, hogy boldog szülit, de mivel utálom a WoW-ot, így z@rok' target='_blank' rel='nofollow'>sz@rok bele (negatív-negatív-negatív kisugárzás) röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

régi szép idők, hogy kinőttem belőle...

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

Jópofa!röhögő smiley

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja