Hero's Song: bemutatta új játékát John Smedley

2016. január 19.
4.3961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután John Smedley otthagyta a Sony Online Entertainment csapatának vezetői posztját, úgy határozott, hogy az indie színtéren próbál szerencsét, aminek részeként össze is hozott egy Pixelmage Games névre keresztelt stúdiót.

A csapat élén John folyamatosan a nagy visszatérésre készült, amire egészen pontosan a mai napon került sor, emberünk ugyanis bejelentette Hero's Song címre keresztelt legújabb videojátékát, amelyet azonnal fel is tett a Kickstarterre, hogy támogatókat szerezzen hozzá.

A Hero's Song egy roguelike online akció-szerepjáték lesz, amely a pixel-művészet legújabb gyöngyszemeként feledhetetlen és egyben fantasztikus kalandokra invitál majd minket olyan veterán fejlesztőkkel a háttérben, mint Bill Trost, az EverQuest vezető dizájnere, vagy Patrick Rothfuss, a The Name of the Wind szerzője.

A csapat szeretne legalább 800 ezer dollárt összegyűjteni a játékra, aminek a megjelenését októberre tervezik, de a béták már a nyár végén elindulhatnak.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

sarakrael

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon bízhat benne, ha ezért otthagyott egy jelentős posztot a Sonynál.

válasz erre

Imperator

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egy újabb pixeljáték, remélem tud valami kiemelkedőt is nyújtani.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nekem ez már felejtős. Az a kevés sem tetszik, amit láttam belőle.

válasz erre

kpal

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Simán össze jön addig ,igaz elég sokba lesz.

válasz erre
Hero's Song
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Inferno profiljakpal profiljaowens profiljaiPet profiljaiPet profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaSunyi78 profiljaiPet profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profiljapetike737 profiljaElisorne profiljaBvektor profiljaiPet profiljaEdwin profiljawegh profiljaroli1098 profiljakakkor profiljaAkhad profiljamarkip05 profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljasutiszorny19 profilja