Heroes Over Europe: Videón a szabadság védelme

2009. augusztus 15.
3.1771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Atari fennhatósága alól a Ubisoft védőszárnyai alá átvándorolt Heroes Over Europe című repülőgépekkel dúsított alkotásról meglehetősen régen hallhattunk már.

Legutoljára a kiadóváltásról emlékeztünk meg, amelyet sikeresen átvészelt a fejlesztőcsapat, és nagyobb döccenések nélkül tudták folytatni a munkát a projekten. Ennek köszönhetően nem is kellett módosítaniuk a korábbi célkitűzésükön, amely a szeptemberi megjelenést takarta, és takarja a mind a mai napig.

A Heroes Over Europe nem a vérbeli szimulátorok rajongóinak fog kedvezni, ez talán a lenti trailerből is kiderül. A hangsúly az akción, a látványos momentumokon, a hatalmas robbanásokon és a könnyen tanulható irányításon van, ám ez korántsem jelenti azt, hogy nem sülhet ki valami emlékezetes a dologból. Mivel vasmadaras produktumoknak erősen híján vagyunk az utóbbi években, ezért örömmel fogadjuk az összes ilyen jellegű próbálkozást, és ez nem lesz másként a Heroes Over Europe-pal sem. Ahogy a videóban is látható, sajnos ismét csak a "jófiúk" szerepét ölthetjük magunkra, hiszen amerikai, új-zélandi és brit zászlók alatt repülhetjük be a vén kontinens légterét, hogy keményen odacsapjunk Hitler csapatainak. Kíváncsian várjuk, hogy részesei lehetünk-e a szövetségi erők által szívesen elhallgatott, ellentmondásos drezdai bombázásnak...
#tv#
Heroes Over Europe című repülőgépekkel dúsított alkotásról meglehetősen régen hallhattunk már.'>
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 14 napja

ja a Nemet oldalon nem lehet jatszani **** az egesz meglepődött smiley

válasz erre

Tibit

15 éve, 10 hónapja és 20 napja

Szépen meg lett csinálva, de már azért sem kell mert nem lehet a tengellyel játszani!mosolygó smiley

válasz erre
Heroes Over Europe
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja