Heroes Over Europe: új screenek

2008. augusztus 26.
2.2851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Heroes Of The Pacific folytatásának is nevezhető Heroes Over Europe játékról egyre több bíztató jel érkezik, így most már talán tényleg megjelenik a kicsike.

Az európai hadszíntérre szó szerint is elrepítő játékból ma megint kaptunk négy darab képet. Van egy szomorú hírem is sajnos, hiszen csak szövettséges oldalról lehet majd repkedni és bombázni, ami kicsit ront a játék fényéből, hiszen szerintem többen ülnének bele egy Messerbe, mint egy Spitfire-be mondjuk, de azért ne legyünk telhetetlenek. Ez van, ezt kell szeretni és szeretni is fogjuk, ha megjelenik végre.

Heroes Over Europe: új screenek - 2. kép


Mint mondottam Európa felett repkedhetünk majd nagyokat és bombázhatunk vagy légicsatázhatunk az ellenséggel, akik akkor ezek szerint a németek lesznek. Sebaj... A sztorinak sikerült egy kicsit utánajárni és lesz állítólag, de csak történelemhűség szintjén. Magyarul összegyűjtötték a nagyobb légicsatákat meg bombázásokat, azokat sorrendbe rakták és minimális sztorival összefűzték, ezt fogjuk majd megkapni a szabad játék és a multi mellett természetesen. A Transmission Games fejlesztőcsapat igazán kitett magáért, hiszen egy teljesen egyéni grafikus motort írtak a játékhoz, melynek teljesítményét megcsodálhatjuk az új képeken.

Heroes Over Europe: új screenek - 3. kép


Bár már javában készülődik az IL-2 Sturmovik: Birds Of Prey is, úgy gondolom a két játék nem lesz túl nagy konkurencia egymásnak, hiszen a Heroes Over Europe túl korlátozott ahhoz képest. Ez most nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem azt, hogy nem említhető a kettő egy lapon. Az egyik ebben lesz erős a másik abban. Persze ezt a legjobban majd megjelenéskor fogjuk tudni eldönteni, de 2009-ig még nagyon sok idő van hátra. Sajnos...

Heroes Over Europe: új screenek - 4. kép

Heroes Over Europe játékról egyre több bíztató jel érkezik, így most már talán tényleg megjelenik a kicsike.'>
nincs még hozzászólás

Heroes Over Europe
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja