Heroes Over Europe: Gameplay prezentáció érkezett

2009. január 06.
5.9161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Heroes Over Europe egy olyan név lesz a 2009-es év felhozatalában, ami ugyan csak egy rétegnek szól, de az a réteg bizony él-hal az ilyen játékokért.

Mivel az alkotás bejelentésére már nem tegnap került sor, valamilyen úton-módon már mindenki találkozott a névvel, így könnyen be tudja azonosítani, hogy bizony, ez egy világháborús repülőgép szimulátor lesz, ami már nagyon is ráfért a játékvilágra, hiszen minőségi munka sajnos ritkán lát napvilágot. Ha valaki nem tudná, a Heroes Over Europe, a 2005-ben megjelent Heroes Over Pacific utóda lenne, csak míg akkoriban Playstation 2, Xbox és természetesen PC platformokon volt elérhető, addig az új rész Playstation 3, Xbox 360 és ismételten PC platformokon fog megjelenni, magán hordozva az eltelt évek újításait.

Az újdonságok természetesen nem csak a grafikai tuningban figyelhetőek meg, de tény, hogy ez egy kiemelkedő pontja lesz a játéknak. A Heroes Over Europe az elmúlt évek legszebb repülőgép szimulátora lesz, legalábbis világháborús tematikában mindenképpen és ha ezt nem hinnétek el, akkor ajánlom figyelmetekbe a frissen becsúszott videót, ami ugyan nem a legjobb minőségű, de a célnak megfelel.

A videó eredetileg a 2008 decemberben lezajlott Atari Live-ról származik, ez az ottani bemutató prezentációja volt a játéknak, napvilágra viszont csak most került, a jobb később, mint soha elv alapján. A nem éppen rövid bemutató alatt a játékot folyamatos futás közben látjuk, miközben egy érdekelt kommentálja is az eseményeket, sőt betekintést nyerhetünk a produkció egy eddig nem nagyon emlegetett, de kiemelkedő opciójába is, ami tulajdonképpen az időlassításnak felel meg.

2009 amúgy sem lesz gyenge év a játékvilágban, de nyugtató tudat, hogy még egy Heroes Over Europe is becsúszik a megjelenési naptárunkba. Várjuk a pontos megjelenési időpontot...

#tv#
Heroes Over Europe egy olyan név lesz a 2009-es év felhozatalában, ami ugyan csak egy rétegnek szól, de az a réteg bizony él-hal az ilyen játékokért.'>
nincs még hozzászólás

Heroes Over Europe
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja