Heroes Over Europe: Az Atari helyett a Ubisoft adja ki

2009. július 05.
2.4871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Atari pénzügyi nehézségeinek "köszönhetően" már több franchise-t is elveszített az idén, valamint egyes játékok kiadása sem úgy zajlott, ahogy azt ők előzetesen eltervezték (lásd Ghostbusters).

A problémák azonban nem oldódtak meg továbbra sem, és ez ismét egy vezéráldozatába került a cégnek. A Heroes Over Europe című II. világháborús repülőgépes alkotás kiadójának szerepében a mai napig az Atari tetszelgett, egészen addig, amíg be nem futott egy Ubisoft közlemény, amely arról számol be, hogy mostantól a legnagyobb francia stúdiót illeti meg ez a nemes feladat.

A váltás szerencsére nem befolyásolja a produktum elkészültének határidejét, továbbra is szeptember végéig kell várnunk, hogy kezeink közé kaparinthassuk. A Heroes Over Europe a 2005-ös Heroes of the Pacific folytatása, és a címéből is adódóan ezúttal Európa légterében csatározhatunk. Az ígéretek szerint a kampány módba ezúttal is a szövetségesek oldalán vethetjük bele magunkat, és London bombázásától kezdve egészen Berlin elfoglalásáig részt vehetünk az öreg kontinens felett zajló összes jelentősebb légicsatában. A mókából az asztali rendszerek tulajdonosai mellett a konzolos tábor is részesül, hiszen PS3-ra és Xbox 360-ra is napvilágot lát a Heroes Over Europe.
nincs még hozzászólás

Heroes Over Europe
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja