Heroes of Newerth: Május 12-én rajtol a játék

2010. május 02.
2.9531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Heroes of Newerthről legutoljára tavaly augusztus végén írtunk, még azzal az ígérettel, hogy a játék a 2009-es esztendő végén megjelenik.

Sajnos nem lett igazunk, a készítők már megint megvicceltek minket, és hónapokkal eltolták a start dátumát. A fennmaradó időt azonban rendesen kihasználták, ugyanis előbb zárt béta teszteket (már tavaly augusztusban is ebben az állapotban tartott az alkotás), majd idén már bárki által látogatható nyílt béta teszteket indítottak. Az érdeklődők pedig játszottak, stratégiáztak, véleményüket, tapasztalataikat pedig visszacsatolták a fejlesztők felé, akik igyekeztek ezek alapján módosítani, formálgatni gyermeküket.

Mostanában jutottak el arra a szintre, hogy piacképesnek érzik a terméket, és ennek rendje és módja szerint be is jelentették a teljes verzió rajtjának időpontját, amely május 12-re esik. A sok-sok bétából már kiderülhetett, hogy a Heroes of Newerth elsősorban a multiplayerre koncentrál, teszi ezt a korábban hatalmas sikert aratott WarCraft III mod, a Defense of the Ancients stílusában. A produktumot csak és kizárólag digitális letöltés útján lehet majd beszerezni, egészen pontosan 30 dollárért cserébe. A bétában résztvevőknek érdemesebb mielőbb cselekedniük, és benyújtani igényüket a termékre, ugyanis május 5-től kezdve, az akkor belépő játékosok bármilyen (nem foglalt) becenevet választhatnak maguknak, még azokat is, amelyeket a bétázó, ám az alkotásra addig be nem ruházó gamerek használtak.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja

nem vagyok annyira hasraesve a HoN-tól
természetesen szebb grafikailag, folyamatosabb, van benne netkód meg rejoin lehetőség, de mindezek mellett über randák a színei(vörös és barna meg sötét), és meglehetősen unbalanced. tegnap ugye vége lett az open bétának, visszamentünk dotázni és abszolute nem volt csalódás, sőt, old ogre rulz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja