Heroes of Newerth: Hivatalos bemutatkozó trailer

2009. augusztus 31.
5.0891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Heroes of Newerth egy nagyon érdekes kis próbálkozás, bár mielőtt bárki félreértené, nem maga a játék különleges, hanem a körülötte folyó zavarodottság.

A fejlesztők ugyanis soha nem jelentették be hivatalosan az erősen Defense of the Ancients-re hajazó alkotást, mégis már láthattunk róla videókat, lévén zárt béta időszakban létezik a játék. Ennek ellenére a projekt mögött álló emberek csak a minap hozták nyilvánosságra a Heroes of Newerth bemutatkozó videóját, ami nem kizárt, hogy valahol, valamikor már látható volt, de hivatalosan csak most került tálalásra ez a bemutatkozó szösszenet.

Magáról a játékról is elég keveset tudunk, az biztos, hogy a fent említett Defense of the Ancients és példának okáért a Demigod játékok által kitaposott úton szeretne érvényesülni a
Heroes of Newerth, a fejlesztési munkálatokat pedig az S2 Games brigádja végzi. Aki az előbb említett játékokat ismeri, az jelen hírünk tárgyát képező alkotással is hatalmasakat fog szórakozni, ez garantált, hiszen az általuk megkezdett ösvényről egy arasznyival sem fog letérni a program. Ennek fényében nagy hangsúlyt fordítanak az illetékesek a többjátékos módra, de a videó megtekintése után azt is nyugtázhatjuk, hogy a kinézetre is nagy figyelmet fordítottak a programozók. Kíváncsi vagy rá? Akkor nézd meg a hivatalos debütáló videót, most következik, maga a program pedig elviekben az idei év végén fog megjelenni, a rendelkezésünkre álló kevés információ miatt pedig nagyon várjuk a továbbiakat.

#tv#
1 hozzászólás

Zuleew

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

fajin röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja