Henry Cavillt gyűlölik a kedvenc Overwatch karaktere miatt

2019. december 09.
7.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mostanában egyre inkább szeretjük Henry Cavillt, hiszen mint kiderült az utóbbi hónapokban, nagy gamer hírében tetszeleg, ráadásul most el is mondta, hogy ki a kedvenc Overwatch karaktere.

Egy interjú berkein belül tették fel számára a kérdést, hogy a Blizzard népszerű hero shooteréből ki a legkedvesebb karaktere, mire a válasz egyszerű volt, de nagyszerű, hiszen egy olyan szereplőt nevezett be, aki mindannyiunk számára okozott már nehéz perceket a játékban.

Symmetra. Mindenki gyűlöl érte.


Utóbbit nyilván nem kell komolyan venni, mindössze annyiról van szó, hogy ritka szemét karakter Symmetra a játékon belül. Elmondása alapján anno, amikor elkezdett játszani Symmetrával, akkor még senki nem választotta, mert nehéz volt kitanulni, most meg már mindenki megvető szemekkel néz rá.

Overwatch karaktere.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 8 hónapja és 24 napja

Amúgy régen tényleg az volt. Mikor az elsődleges fegyver is lockolt rád plusz az a 6 turret is akkor elég szopatós volt megölni.
Most már szerintem egész vállalható a karakter.

válasz erre

Marduk

4 éve, 8 hónapja és 24 napja

Pedig Symmetra csak nagyon rövid ideig volt broken, és az is inkább az első vagy talán a második mini reworkje után volt? röhögő smiley Biztos a spanjai sokat Genjiznek és Tracereznek.

válasz erre

Hentes

4 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nagy forma ez a srác. mosolygó smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja