Helyi multiplayer és sok más az OlliOlli folytatásában

2014. szeptember 25.
1.6801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Vess pillantást az első képekre és videóra, amik a jövőre PS4 és PS Vita konzolra érkező, feljavított, gördeszkás játék folytatásáról kerültek ki, ami az OlliOlli 2: Welcome to OlliWood címet fogja viselni.

A veszettül sikeres OlliOlli folytatása sok változtatást fog bemutatni, amiket a kis stúdió jelentős előrelépéseknek remél.

Ezúttal a Roll7 úgy döntött, hogy használja a Sony saját Phyre motorját, amivel a fejlesztők túl léphetnek a korábban látott pixel stílusú ábrázoláson. Míg néhányan szomorúak lehetünk, a kinézetbeli változások kedvet csinálhatnak a nagyobb játékokhoz szokott felhasználóknak is. Ugyanakkor az irányításon is változtatásokat eszközöltek, hogy a korábbi címen megedződött játékosok is kihívást találjanak a következő epizódban.

Míg a grafikát, framerate-et és combo rendszert mind átalakítják, a bejelentés egyik legizgalmasabb híre, hogy akár négy barátunkkal együtt élvezhetünk egy osztott képernyős multiplayer módot. Mivel a fejlesztők nem beszéltek online többjátékos lehetőségről, úgy tűnik az ötletek a helyi multiplayer módra vonatkoznak. A gombokat pedig társainkkal szanaszét koptathatjuk egy tervezett Time Attack kihívásban.

Egyelőre még nem sokat tudni az OlliOlli 2: Welcome to OlliWood címről, de míg további infók meg nem jelennek, addig elérhetővé vált egy kedvcsináló előzetes és két fénykép is.

#tv#

Helyi multiplayer és sok más az OlliOlli folytatásában - 2. kép

OlliOlli 2: Welcome to OlliWood címet fogja viselni.'>
3 hozzászólás

juhaszandor

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

totyak írta:
Szerintem ez egy kalap "tudjátok mi".
És a végén még sony exkluzív játék is lett belőle valahogy röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Szerintem ez egy kalap "tudjátok mi".

válasz erre

zender

10 éve, 3 hónapja és 27 napja

Tök fura hogy ilyen egyszerű játéknak is lesz folytatása!mosolygó smiley

válasz erre
OlliOlli 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja