Hellion: Mystery of the Inquisition: Videó a helyszínekről

2010. július 05.
2.3771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Flying Fish Works kiadó egy új videót tett közzé a készülő Hellion: Mystery of the Inquisition programjukról, amely a játékbeli helyszíneket mutatja be a felhasználóknak.

A matéria a 13. századba kalauzolja el a felhasználókat, pontosabban az inkvizíciók, a boszorkányégetések és a lovagok korába. Az alkotásban Godric of Glastonbury bőrébe bújhatunk, aki a keresztény egyház hamis vallását képviseli, az eretnekek ellen küzd, démonokkal száll harcba, ördögűzéssel kapcsolatos szertartásokon vesz részt és a többi.

A főhősünk akarata ellenére belekeveredik egy politikai és vallási ügybe. Rajta áll, hogy az emberiség pusztulása bekövetkezik -e, vagy sem, ehhez pedig minden erejét, ügyességét és természetfeletti képességét be kell vetnie. A főhősnek meg kell akadályoznia az apokalipszis beteljesülését. Idő közben Godric rájön, hogy az egyház hazudott neki és az lesz a célja, hogy kiderítse mi az inkvizíció rejtélyes titka. A Hellion: Mystery of the Inquisition 2010-ben fog megjelenni, pontos kiadási dátumot még nem árultak el a készítők, az viszont biztos, hogy PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra bocsátják ki.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Shade

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

Nagyon hangulatos.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljaMarduk profiljagery1113 profiljamarco profilja