Hellion: Mystery of the Inquisition: Négy új kép érkezett

2009. június 09.
2.4191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét megmutatkozik a játékosok előtt a Flying Fish Works fejlesztőcsapatának legújabb alkotása, amely a Hellion: Mystery of the Inquisition nevet viseli, és egy roppant hangulatos produktumnak ígérkezik.

A hangulatos jelzőt persze azok rögtön el is vethetik, akik nem rajonganak a sötét, depresszív és darkos környezetért, ugyanis a Hellion abszolút ezt fogja nyújtani a játékosoknak, méghozzá úgy, hogy közben elrepíti őket a 13. századba, egyenesen a sötét középkorba.

Sajnos még mindig elég keveset tudunk a Hellion-ról, annak ellenére is, hogy már 2 hónappal ezelőtt jutott el a hivatalos bejelentésig. Amit tudunk, az annyi, hogy egy akció játék készülget, szigorúan a középkori követelmények alapján (kard, pajzs, stb), megfűszerezve nem kevés fantasy elemmel, aminek hála a varázslatokkal is tisztában kell lennünk. A rengeteg hangulatos koncepciós rajzokat, amelyeket eddig bemutattak nekünk a játékról, most újabbak követik, a különbség csak annyi, hogy most már magával a játék főhősével, Godric of Glastonbury-vel nézhetünk farkasszemet, aki az akkori kor lovagja, tehát az már biztos, hogy az alkotásban egy hatalmas bádogdobozt fogunk alakítani.

A négy új képet lejjebb megtalálod, mi pedig még mindig várjuk a további információkat!


Hellion: Mystery of the Inquisition: Négy új kép érkezett - 2. kép


Hellion: Mystery of the Inquisition: Négy új kép érkezett - 3. kép


Hellion: Mystery of the Inquisition: Négy új kép érkezett - 4. kép


Hellion: Mystery of the Inquisition: Négy új kép érkezett - 5. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja