Hellion: Mystery of the Inquisition: Így kell kardozni

2010. január 08.
4.2091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos még mindig kissé kevés figyelmet kap a Flyingfish Works alkotása, avagy a Hellion: Mystery of the Inquisition, amely egy roppant hangulatos és egyéni elemekkel felvértezett alkotás képében írja majd be magát a történelembe.

Sokan azonban ezt még nem tudják, mint ahogyan azt sem, hogy az alkotás óriásit fog robbanni, erről pedig nem is tanúskodhatna más, mint a mai napon befutott friss trailer, amelyben a kardozás művészetébe pillanthat bele a gyanútlan néző.

Az eddigi koncepciós rajzok és képek alapján is már látni lehetett, hogy a Hellion nem egy semmirekellő alkotás lesz, a mozgókép megtekintése után azonban ez az érzetünk csak jobban erősödhet. A kardozás - amely fontos szerepet kap majd a játékban - ugyanis olyan szinten került kivitelezésre, hogy azt még nem, vagy csak nagyon ritkán láthattuk videojátékokban. Nem lehet rá jobb szót találni, egyszerűen fantasztikus, mint ahogyan az amputálható testrészek látványa is nagyon élethűen került lemintázásra.

A játék mindemellett egyenesen a 13. századba repít el minket, Godric of Glastonbury képében pedig egy olyan hőst kell alakítanunk, aki a keresztény egyház hazug vallásának szolgálatába áll, majd ráébred, hogy az inkvizíció sokszor egyáltalán nem az, mint amit élete során belé vertek. Ha bővebb információra lennél kíváncsi az alkotásról, oldalunkon visszakeresve mindent megtalálhatsz róla, előtte azonban eszedbe se jusson kihagyni az alábbi videót. Íme:

#tv#
2 hozzászólás

Shade

15 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ja de emlékszem. Az első hírt rőla láttam. röhögő smiley Ez igen komoly lesz. És pc-re is jön! röhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 6 hónapja és 10 napja

Aztarohadt! Mikori játék ez? Hogylehet, hogy eddíg nemtudtam létezéséről? o.O Ez igen állat lesz. Lesz pc-re????????????

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaRonalddo profilja