Hellion: Mystery of the Inquisition: Elkészült a hivatalos honlap

2009. április 16.
1.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Flying Fish Works legújabb játéka elég érdektelen fogadtatást kapott a játékosoktól, pedig alapkoncepcióját tekintve több, mint érdekes próbálkozásnak tűnik.

Az eddig kiadott koncepciós rajzok alapján (mást még egyelőre nem nagyon láttunk a játékról) enyhén szólva lesz depresszív, nyomasztó és sötét hangulata az alkotásnak, amely egyenesen a 13. századba fog elvarázsolni minket, amikor még az inkvizítorok vígan tették, amit tenniük kellett, az emberi élet pedig addig létezett, amíg gazdáik képesek voltak megvédeni.

A Hellion-ról sajnos a bejelentés óta nem tudtunk meg sokkal többet, mint amit akkor mi is összefoglaltunk nektek, így ha kicsit bővebben szeretnél olvasni róla, bátran nézz vissza híreink között.

Akiknek esetleg már most többet mondd a név saját valójánál, annak örömhír lehet, hogy az alkotás megkapta hivatalos honlapját, ami roppant hangulatos lett, ám egyelőre még súlyos információ hiányban szenved. Újdonságként csak néhány friss artwork-öt tekinthetünk meg, ha magad is kíváncsi vagy rájuk, akkor kattints a linkre. Várjuk a további információkat!

Hellion: Mystery of the Inquisition hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja