Heileen: Romantikus kaland demó formájában

2008. október 22.
2.8661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A manga környezetben megrajzolt kalandjátékról egy hónappal ezelőtt írtunk és itt el is érkezett az idő, hogy kézzel fogható anyagot kapjunk róla.

Ugyanis a fejlesztők úgy gondolták, egy demonstrációs anyag sosem árt a reklámnak és a valamikori kizárólagos Mac operációs rendszerre bejelentett játék, ma díszeleg PC-n is. Így aki a kaland és manga stílus szerelmese most ne mulassza el ezt az alkotást, amiben egy 18 éves angol lány történetét kísérhetjük figyelemmel.

A játék az említett operációs rendszerek mellett érkezik még Linux-ra is, mint megtudtuk, így szinte semmi fontos nem marad ki. Az abszolút sztori orientált játék azoknak a fanatikusoknak lehet felüdülés, akiknek elegük van az eszement fejtörőkből, hiszen itt ezekkel csak elvétve és könnyített mértékben ha találkozunk. Az érdekes sztorivezetés, a több érdekes szereplő és a saját szívszorító történetünk felkutatása, mindez gyönyörűen megrajzolt környezettel párosítva. Ennél több sem kell. A demó letöltési linkjeit lejjebb mellékelem, mind Mac, mind Windows operációs rendszerre, akinek megtetszik, az pedig rohanjon a hivatalos weblapra és néhány dollár ellenében vegye meg az alkotást. Szerintem megéri...


Heileen demó Windows
Heileen demó Mac
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja