Heavy Rain: Újabb látnivalók

2009. január 05.
1.7581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei esztendővel ismét közelebb kerülünk a PlayStation 3 kiteljesedéséhez, régen várt exkluzív/multiplatform anyagok egész sora érkezik a Sony harmadik PléjStációjára, köztük a Killzone 2-vel, az Uncharted 2: Among Thieves-szel és a Heavy Rain-nel.

Ez utóbbit még a 2006-os E3 alkalmával jelentették be, azóta készülget szorgosan a franciaországi Quantic Dream stúdiójában, ugyanott, ahol a PlayStation 2-es Fahrenheit-et is tető alá hozták annak idején.

A Heavy Rain rendezői székében ezúttal is a zseniális David Cage foglal helyet, aki az Omikron: The Nomad Soul-lal és a Fahrenheit-tal korábban letette a névjegyét. Az újabb mesterműnek ígérkező alkotás határozottan nem a Fahrenheit folytatása lesz, a történet és a szereplők vadonatújak.

David Cage egy nagyon sötét film noire thriller-nek titulálta a Heavy Rain-t, teletűzdelve felnőtteknek szánt jelenetekkel. Az irányítás szintén különleges leosztást kap, így például a szereplőnk előre mozgását a SIXAXIS/Dual Shock 3 ravasz gombjával tudjuk kivitelezni. Újabb screenshot-ok kerültek a felszínre, ezekből csemegézünk, ezúttal a környezetre fókuszálva.


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 2. kép


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 3. kép


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 4. kép


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 5. kép


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 6. kép


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 7. kép


Heavy Rain: Újabb látnivalók - 8. kép

Heavy Rain-nel.'>
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 16 napja

EZ NAGYON JO
menő smiley

válasz erre

Rambo

16 éve, 6 hónapja és 17 napja

Nagyon durván néz ki, főleg a lakáson belüli részek. Ááá, nagyon nagy játék lesz ez. Kíváncsi leszek, hányfajta befejezés lesz, illetve mennyi választási lehetőség, ami megváltoztatja nagy mértékben a sztorit.

válasz erre
Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja