Heavy Rain: Tervben a bővítmények

2009. február 24.
1.8451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A letölthető kiegészítők fénysebességgel nyertek teret a kurrens generációban, szinte minden nagyobb cím kap hol ingyenes, hol pedig fizetős expanziókat.

Ezek általában extra járművek, pályák, karakterek, öltözékek és missziók formájában realizálódnak, megtoldva a lemezen vásárolt játékok alap tartalmát. A Heavy Rain fejlesztéséért felelős, Quantic Dream csapat vezetője, David Cage elárulta, ők is terveznek expanziókat a játékukhoz.

"Őszintén szólva, az én célom, hogy minél több és több tartalmat pakoljunk rá a Blu-ray lemezre, amennyit csak lehet. Vannak terveink a letölthető kiegészítőkkel kapcsolatban, de én addig nem dolgozom azokon, amíg a játék el nem készült és maximálisan elégedett nem leszek vele. A játékok drágák, arra koncentrálok, hogy a lehető legtöbbet adjuk a vásárlóknak a pénzükért..." - nyilatkozta David Cage.

A Heavy Rain egy meghatározó játéka lehet a PlayStation 3 exkluzív kínálatának, korábban David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe fejese egyenesen az idei felhozatal legfontosabbjának titulálta. A remek Omikron és a fergeteges Fahrenheit után magasan a léc, nagyot kell ugraniuk, hogy azt le ne verjék. Ígéretes cím, mindemellett rétegjáték mivoltánál fogva kétséges , hogy jókorát lendítene majd a konzol eladásain. Eldől, ha itt lesz az ideje. Várjuk nagyon.
1 hozzászólás

Trishtan

16 éve, 4 hónapja és 23 napja

Inkább egy pc-s verziót vennének tervbe...

válasz erre
Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja