Heavy Rain: Core és casual, mindenütt betalál...

2008. december 09.
1.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Akár házon belüli reklámszlogenné is avathatnánk a címet, hiszen pontosan ez a lényege, Michael Denny legújabb népszerűsítő beszédének, amelyet Heavy Rain kapcsán hangoztatott nem rég.

Az uraság szerint a francia illetőségű Quantic Dream, PlayStation 3 exkluzív műremeke egy "interaktív dráma", amelyet a játékosok leginkább fejben fognak lejátszani, nem pedig a kontrollerek ész nélküli püfölésével, mind az alkalmi, mind pedig a kemény magot alkotó egyedeknek ajánlva.

"A következő esztendőre várva, a Heavy Rain megpróbál valami nagyon újszerűt lepakolni az asztalra, amit Te kalandjáték skatulyába illesztesz, esetleg akciókalandnak minősítesz, de mi ezt interaktív drámának hívjuk, amely megkísérel érzelmi szálakat fűzni a játékhoz..." - mesélte Michael Denny.

"Reméljük, hogy a produktum egyaránt eljut a kemény mag szívéhez, csakúgy, mint az alkalmi játékosokéhoz. Ezt a játékot amikor megnézzük és megértjük, tudni fogjuk, hogy korántsem a kontrollerek gombjain játszódott leginkább, hanem az emberi fejekben. Ez a döntésekről és a következményekről szól, nem pedig az a nyomogatós fajta és nem azt méri, hogy mennyire is vagy Te jó abban."

Szabad fordításban, összefoglalva tehát arról van itt szó, hogy a Quantic Dream egy újabb, a sztenderdből kilógó, egyedi alkotást kíván átnyújtani 2009-ben, amely a felnőtt tartalmával, a döntések és következmények összekapcsolásával kíván a képernyők elé láncolni sok-sok addiktot. Az Omikron és a Fahrenheit után már csak egy újabb kötelező címet remélünk képében, de ez viszont PlayStation 3 kizárólagosságot élvez majd.
Heavy Rain kapcsán hangoztatott nem rég.'>
2 hozzászólás

Rambo

16 éve, 8 hónapja és 10 napja

Jaj, de nagyon várom ezt a játékot. Már videókat sem nézegetek róla, minden egyes részt ki akarok majd élvezni benne. mosolygó smiley
Remélem, hogy nem lesz annyira misztikus a története, mint a Fahrenheit-nek, mert a vége felé az annyira nem jött be (de ettől függetlenül nagyon izgalmas volt).
Ezt az Omikron című játékot nem próbáltam, de biztos hatalmas lehet ez is. mosolygó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 8 hónapja és 10 napja

Úgy vélem, ez az a játék, ami miatt érdemes PS3-at vennimosolygó smiley

válasz erre
Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja