Heavy Rain: A GC-s prezentáció helyszíne csak egy bónusz lesz

2008. szeptember 22.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Quantic Dream újabb lehengerlő thriller-rel készül számunkra, amelyet nagy büszkeséggel prezentáltak az augusztusban lebonyolított, lipcsei Games Convention-ön, ám az ott bemutatott helyszín, valamint cselekmény nem képezi szerves részét a történetnek, tudtuk meg a stúdió főnökétől, David Cage-től.

Az ott látottak csupán bónuszként lehetnek viszont láthatók, nem a story egy kiemelt darabkája, mesélte a francia fejlesztő csapat vezetője.

A Sony egyik legmagasabbra pozícionált, 2009-es címe a Heavy Rain lesz, David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnőke nem finomkodott, bátran felvállalja. A PlayStation 2-es Fahrenheit után nincs gamer a Földön, aki nem várná remegő szájjal az újabb sikervárományost, amely immáron a PlayStation 3-as tábort fogja megörvendeztetni.

A Quantic Dream lelkesen mutogatta az egybegyűlteknek a játékot, ám az ott prezentált látnivalók nem képezik szerves részét a végső verziónak.

"Az egy bónusz scene, nem tartozik hozzá a fő cselekményhez..." - mesélte David Cage.

Mindazonáltal megjegyezte, hogy nagy eséllyel kerül rá a korongra, amolyan extraként, de semmiképp sem épül bele a történetbe. Megjelenési dátum jelenleg nincs, annyi látszik konkrétumnak, hogy valamikor a következő esztendőben gyűjthetjük be az ígéretes akció-thriller anyagot.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 3 napja

Na ez az a játék ami kihasználja a PS3 erejét.Ezt a progit biztos, hogy beszerzem.röhögő smiley

válasz erre
Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja