Heavy Rain: 8-12 óra tiszta játékidő?

2008. szeptember 13.
2.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A francia illetőségű stúdió, a Quantic Dream fejese, David Cage elmondása szerint a PlayStation 3-ra készülő Heavy Rain a becslések szerint 8-12 órányi játékidővel ajándékozza majd meg a thriller műfaj szerelmeseit.

Az Omikron: The Nomad Soul és a Fahrenheit megtették korábban a magukét, így harmadszor is valami elképesztően komoly dobást várunk tőlük. A Sony a következő esztendő legfontosabb játékának titulálta korábban, amelyet David Reeves öntött szavakba nem rég.

David Cage szerint még talán kissé korai a várható játékidőről beszélgetni, hiszen javában folynak a fejlesztési munkálatok, de ha a megcélzott szavatosságot vesszük alapul, akkor az valahol 8 és 12 óra között fog megállapodni, mesélte a Quantic Dream fejese.

Mindemellett fontosnak tartotta elmondani, hogy egyetlen végigjátszással képtelenség mindent megtekinteni, így a hardcore arcok több ízben is vissza fognak térni, hogy az összes momentumot előhozzák a játékban. Aki pedig csupán egyszer ül le a játék elé, mert esetleg nem a kemény maghoz tartozó egyén, annak is volt az életében egy izgalmas, élvezetes néhány órája.

A Heavy Rain valamikor 2009-ben látja meg a napvilágot, kizárólag a Sony harmadik PléjStációján. A srácok korábbi munkáit ismerve, mindenképp must have-nek minősítendő, izgatottan várjuk a végterméket.
nincs még hozzászólás

Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja