Heavenly Sword: Nem készül a folytatás

2008. március 20.
1.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nariko hosszú, vörös haja, csodálatos alakja és bámulatos képességei hamar megkedveltették velünk a Ninja Theory PlayStation 3 exkluzív, Heavenly Sword játékát.

Sokan várják már a második epizód bejelentését, de egyelőre úgy fest, hogy mindhiába, hisz a csapat most egy teljesen más project-et kalapálgat össze, ezért sem idejük, sem pedig szabad kapacitásuk nincs a nagysikerű hach'n'slash folytatásának elkészítéséhez, de aggodalomra semmi ok!

A brit fejlesztőcsapat, a Ninja Theory színeiben Nina Kristensen nyilatkozott, kinek elmondása szerint az eddigi pletykák hamisnak bizonyultak, mert ők ugyan közel sem a következő Heavenly Sword epizódon munkálkodnak, hanem egy AAA kategóriás sikercímet fejlesztenek, de immáron multiplatform minőségben. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra hegesztett címről eddig vajmi keveset tudni. A hölgy felvetette annak lehetőségét, hogy a játék motorjával egy CG animációs filmet is megalkotnak. Érdekes tervek, nemde?

A készülő game két és fél éves fejlesztési időszakot tud magáénak, megjelenése még csak körülbelülre sem saccolható be, a dolgok jelen állása szerint. Amit még sikerült megtudnunk, hogy a produktum erős lesz a történetvezetésben, bővelkedik mozihatású jelenetekben és küzdelemben. Sajnos ezek manapság eléggé átlagos jellemvonások egy játéknál, így nem lettünk sokkal okosabbak. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nem tudom ,hogy ki hogyan látja a HS-t de nekem nem jön be mert iszonyat rövid!A demo még elsőre tetszett de a V-sync hibával teljessen elvette a kedvem tőle!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadarkomen profilja