Heavenly Sword 2 a Ninja Theory-tól? Tameem Antoniades szerint soha ne mondd, hogy soha!

2010. augusztus 11.
3.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ninja Theory fejlesztőcsapatának neve az utóbbi időben egyre gyakrabban kerül elő, köszönhetően a stúdió szószátyár vezérének, Tameem Antoniades-nek, aki nem is olyan régen azzal került a híradások középpontjába, hogy szerinte egy alkotás története lényegesen fontosabb, mint maga a játékmenet.

A brigád jelenleg is az Enslaved című akciókalandon munkálkodik a háttérben, de legalább még egy projekt már körvonalazódik mellette, ami egyes források szerint akár a Devil May Cry 5, de a Heavenly Sword folytatása is lehet.

Előbbivel kapcsolatban Tameem már korábban eloszlatta a pletykafelhőket, egyszerű spekulációnak nevezte, hogy ők vinnék tovább Dante kalandjait, a Heavenly Sword 2-ről azonban meglepően optimistán nyilatkozott a minap a Games Industry brigádjának, akiknek mindössze annyit mondott a játék készültével kapcsolatban, hogy "soha ne mondd, hogy soha". Antoniades hozzátette, hogy jelenleg minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy időre elkészüljenek az Enslaved munkálataival, és, hogy utána mit hoz a sors, az még sok mindenen múlik. Lehet, hogy éppen a Heavenly Sword 2-t, hisz tudjuk, soha ne mondjuk azt, hogy soha.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja